Profil

Arkitektfirmaet Henrik Nielsen  er en moderne tegnestue. Vi (personer bag firmaet) har et mangeårigt virke og referencer i hele landet.

Firmaets overordnede målsætning er at kombinere erfaring med nytænkning og gennem dialog at udvikle bygninger og rum til meningsfyldte fysiske rammer af høj kvalitet.

Arkitektfirmaet Henrik Nielsen inddrager ikke bare tidens strømninger, men er medskabende af tidens strømningerne indenfor arkitektur og design og tager afsæt deri.

Tegnestuen løser mangeartede opgaver inden for det arkitektoniske virkefelt og målet er igennem skitsering, projektering, tilsyn og økonomisk/tidsmæssig styring at forene det æstetiske og funktionelle med det nyskabende og økonomisk bæredygtige, og derved opnå et for bygherren optimalt resultat.

Vi lægger vægt på den personlige kontakt mellem bygherre og arkitekt, et seriøst og åbent samarbejde hvor bygherres visioner og drømme omsættes til form og indhold.
Bygherrer kommer til os for at få nye ideer, vi leverer kreative og kvalitative bud via en anderledes måde at tænke rum på.
Vores opgave er at lytte, supplere og i nogen tilfælde skabe alternativer til bygherres ønsker.

Opgaverne starter med en anskueliggørelse af projektet, sådan at bygherren er bevist om omfang og ydelse i forhold til den enkelte sag. Opgaverne løses i samarbejde med professionelle samarbejdspartnere i arkitektbranchen, at løfte projekter af omfang eller know how er afhængig af en fleksibel arbejdsstruktur og et godt fagligt netværk.

Vi sætter en ære i at overholde byggeriets økonomiske rammer og tidsplaner, og arbejder for smukt byggeri i harmoni med omgivelserne.


Arkitektfirmaet Henrik Nielsen · Spjald · +45 6990 1940